:: Photo Mama?? ::

Saya suka mengambil gambar si comel saya ni. Lepas tengok video Saiful Nang pasal photo mama kat awani, rasa macam nak try je. Tapi ada kekangan camera..saya x de camera canggih..hanya ada kamera handphone je. Ni pun guna kamera handphone je..








Yang ni bukan saya yang amik & Nia sangat lah tidak comel. Sebelah tu Keisya Umairah (sedapkan nama?)..anak makngah Nana..Depa ni sebaya cuma beza seminggu je (Umairah lahir seminggu awal dari Nia)..Gambar ni ditangkap oleh Mama Nana masa Nia jalan-jalan dengan Onni..

Klik disini untuk lebih photo

0 comments:

Followers


up