:: 2 in 1 baby walker ::

Last week saya beli baby walker untuk Nia. Dah lama nak beli walker yang ni, sebab 2 in 1. boleh jadi walker & training walker. Merata pusing Bangi & Kajang cari, x jumpa gak. Last sekali decide beli sendiri kat kilangnya kat puchong (Pernah pergi sebelum ni, masa depa wat warehouse sales)Harganya sangatlah murah daripada harga kat baby centre.Beza dalam rm5+.Pada kawan-kawan yang nak beli baby furniture, pergilah ke gudang MyDear, harganya memang murah.

Tapi malangnya, Nia x berminat dok dalam walker.Paling lama dia boleh dok dalam walker pun 30 minit.Huh, sangatlah tidak berbaloi membeli! Ada jiran cakap, kalau baby dah pandai merangkak, memang x minat nak dok dalam walker.Nia sekarang dah nak berdiri & duduk. Tahniah untuk si comel & montel, walaupun tergolong dalam golongan Muatan Berat, tapi tak jemu berusaha. Walaupun beberapa kali jatuh, terhantuk & tergolek..Oh ya, tapi walker ni berguna bila nak suap Nia makan. sebab saya tak belikan high chair Nia lagi.

Walker
Training Walker

Terpaksa suka


Lebih gambar?Klik disini

0 comments:

Followers


up