:: bb car seat ::

sebelum Nia lahir lagi, memang x plan pun nak belikan bb car seat..sebab rasanya x perlu pun..so far x pernah pun g mana-mana dengan bawa Nia, sorang-sorang..semuanya berteman..lagi pun melihat perangai Nia yang selalu x memberikan respon yang positif pada kebanyakan furniture yang mama babah dia belikan..di belikan bouncer, for display only..buai plak, bercinta nak ajar tdo dalam buai...(sekarang ada style baru, meniarap dalam buai)..walker?x laku..

tapi baru-baru Ina (kawan satu taman), minta tolong anta kan dia kat branch perodua..nak amik kereta baru dia (member demam beb, dapat kereta baru)..saya dah terpkir,camne nak g anta dia + bawa Nia lagi..cik mat keje plak..so terpikir plak pasal bb cat seat..untuk tidak membazir lagi, saya pinjam car seat kak su (jiran)..kena test dulu, Nia ok x dok dalam car seat ni..klu x ok, x yah beli..

alih-alih, respon +ve plak..jadi, satu lagi pelaburan kena buat time-time gawat ni..adoi..nanti2 la ek sayang, pinjam dulu mak su punya ek!

2 comments:

Wafaa berkata...

aku mmg beli awal, lepas pantang hari tu dah beli. bawak Iman sekali, test tengok dia selesa ke tak. jawapan dia adelah ... Yee.. sangat selesa..

Norfazidah Binti Saari berkata...

bagusla, si kecik aku tu, yang kami beli dia x minat..yg kami pinjam plak yang dia minat..tempoh pinjaman car seat dah diluluskan sehingga suatu tarikh yang akan ditetapkan kelak..hehehe

Followers


up