:: Cik Mouse ::

Dari kiri : CikCat, Nia dan CikMouse.

dalam banyak-banyak mainan (banyak ke? 5 je..), Nia memang sangat suka dengan CikMouse. kemana-mana mesti bawa CikMouse, sama ada bawa guna tangan @ mulut. Cat and mouse ni, datang in 1 package. cara main, tekan butang on/off kat perut CikCat, pastu cat akan gerak ke depan. cat ni ada sensor, kalau dia ter'touch' any object, dia akan reverse, CikMouse tu kira add-on je..cara Nia main CikCat, dia akan 'bunuh' CikCat..x kira dengan cara apa pun..dengan gigit telinga CikCat @ tahan dia daripada bergerak dengan pegang kuat-kuat ekor dia

@ block CikCat daripada bergerak..

lepas 'bunuh', dia akan amik CikMouse. dan bau CikMouse, dah macam bau 'real' Mouse sebab asyik masuk mulut Nia je..Oh, Nia ada satu lagi mainan baru..yang original punya, x dijual dimana-mana kedai berhampiran anda..Pusat Babah..wakaka, Nia suka korek pusat babah.

pinjam serkup mama

0 comments:

Followers


up