:: cuti-cuti di rumah ::

Last weekend tak ada ke mana..kami sekeluarga dok rumah je..bila time cuti ni la baru baru jadi fulltime housewife & mama..Hari sabtu petang bawa siKecik tu ke pasar malam..ingat kn dia excited sebab ramai orang, rupanya moody je sebab nak tidur..Hari ahad, cikMat g main futsal..Nia sedih je bila Babah tak de..asyik tengok pintu je.dah pandai dah nak ikut..Nia pun dah pandai cebik sedih bila MamaBabah cakap "amboi, biasa tu!"..biasanya selalu kena dengan Mama la, sebab bila Mama kata No!, Nia buat dek je..kejap je babah kuar , Nia dah dapat satu setem kat kepala..

nampak x lebam tu?budak baik memang selalu dapat ni

yang ni baru lepas nangis..x reti serik!


terhantuk kat sini..budget pandai sangat la berdiri

saya akan berusaha lagi!


Esoknya, hari Ahad, saya pergi urut..adoi..sakit satu badan..memang sakit sangat..Nia tinggal dengan cikMat kat rumah..saya balik rumah lewat , dalam kol 7.30. dalam ahti dah budget, mesti Nia x mandi..tapi surprise, cikMat dah mandikan Nia. tak pernah-pernah mandikan anak. Syabas! Ari Isnin, kami dok rumah je..melepak-lepak sampai terlepek..itu lah cuti-cuti dirumah..

1 comments:

asha_nisa berkata...

wah g urut tu...asal?? dah sengal2 badan ke???...beb sorry sgt aku x dpt join utk pop kuiz weekend ni...i x blk bangi lah u...next time maybe...caiyok2..kuku malu>>>>

Followers


up