:: Demam lagi ::

Nia demam lagi & saya El lagi..Suhu badan >38 celcius..walaupun demam, hati tak demam..dia tetap menjalan tugas seperti biasa..

saya tetap menangkap tikus

Melakukan pemeriksaan pada setiap barang baru dengan menggunakan mulut

dan mengemas rak tv

Huh, anak..anak..yang ni plak gamba masa tengah sedih sebab Mama nak amik minyak yuyi kesayangan dia..sebenarnya ngantuk ni..

Saya tengah sedih ni..

sedih sangat..pujuk la!!

Yang masa keesokkan harinya..dah sihat tapi still jadi anak tarzan..saja tak pakai kan baju, sebab nak konpem badan dah x panas lagi

Dah sihat..sudah bersedia nak bunuh kucing!

1 comments:

Wafaa berkata...

sama la mcm Iman, mmg half naked bila demam. seksi you. hahaha.

Followers


up