:: Spec Hitam ..weeweet ::

Last week masa beli barang rumah kat tesco, CikSuami tunjuk spec hitam untuk Nia..asalnya saje nk suh Nia pakai dalam tesco je..pastu atas desakan saya, kena la beli satu..Yang kelakarnya, masa sibuk kami acukan spec tu kat Nia, dia memberikan kerjasama yang amatla baik..duduk elok je sambil menegangkan muka..kena tajuk entry ni Spec Hitam weewet?sebab setiap kali pakai spec tu, kami akan puji-puji anak dara tu sambil cakap "weeweet"..

Petang semalam sampai je kat rumah Mama, Nia dah tunggu kami dengan spec hitam nya..kelakar sangat tengok..Adik saya (Acu) cakap , "Anak ko naik moto pakai spec sambil melambai-lambai tangan..budget artis la tu!"..Mak Long Nia plak cakap, Nia dah kenal playground..Masa Acu bawa Nia ronda-ronda naik moto, lalu kat playground..Nia tunjuk playground sambil cakap "huh..huh.."

Sebenarnya Nia baru 2 kali g playground..1st time tu masa tu Nia x pandai jalan lagi..2nd time ialah last weekend..but this time dia dah kenal slide & sangat suka kan permainan itu..Nia x nak dah kami pegang tangan dia..dia nak jalan sendiri..

CikSuami kata, lepas ni kena bawa Nia g playground every weekend


0 comments:

Followers


up