:: 2nd Durrany ::

Aritu saya g scan bersama cikSuami..jantina?biarlah rahsia...hehehe..tunggu jela dia keluar..tapi masa scan tu Durrany posing baik punya..siap angkat 2-2 belah kaki nak tunjuk gender dia..sampai doktor kata "tengok tu, baby nak tunjuk kat ayah dia"..Dah complete dah Durrany mama ni..doktor tunjuk kan heart beat, perut, tulang belakang , kaki , tangan, betis, kepala..doktor puji Durrany tau, doktor kata growth well..

Memang pregnant kali ni agak teruk skit berbanding Nia dulu..muntah tu wajib la..tapi kali ni siap dengan tekanan darah rendah sampai nak pitam..but now slowly recover..Nia plak setiap kali dengar Mama muntah, sibuk nak tengok..sangat lah caring anak mama sorang ni..

Durrany plak lasak..lagi lasak berbanding kakak..perut mama selalu mengeras & tak lama tu, Durrany akan mengaktif kesana -kemari kat dalam tu..tapi Mama rasa happy sangat sebab Durrany aktif..Babah plak selalu memikir kan macam mana klu Durrany lagi aktif @ sama aktif macam kakak..Harap-harap kalau 2-2 Durrany mama ni aktif, Babah kurus la skit ek!hehehe..

InsyaAllah hujung bulan ni nak tengok Durrany lagi in 3D scan..x sabar ni!

Kenapa saya panggil Durrany ek?sebab nama dia akan ada Durrany tak kira la boy @ girl..

3 comments:

Salbiah bt Karim berkata...

biar sal teka eh.. mesti boy ni sbb zie kata (eh tulis la) dh complete kan.hehe. x kesah boy or girl, janji semua selamat n sihat.

Wafaa berkata...

Laaa aku ingatkan anak ko laki. ape2 pon take care

asha_nisa berkata...

x sabar acik nisa nak tgk 2nd durrany walaupun dah tahu jantina dia..hehehe...zie take care k...pape hal inform lah...

Followers


up