:: Kenduri Kawin @ Gombak ::

Tetiba semalam cikSuami ajak g kenduri kawin ofismate kat Gombak..Katanya member dia nama Maizura..x pernah dengar pun dia sebut nama ni sebelum ni..Saya kata, ok je..tapi which part of Gombak..cikSuami kata,"ntah la..abang tertinggal kad dia kat opis"..huh!

So kami pun redah je la heading tu Gombak..dah la jammed teruk kat MRR2..on the way ke sana, cikSuami bagitau la apa yang dia inga pasal kad tu...kenduri tu kad dewan, somewhere dekat dengan Taman Koperasi Polis, nama hubby dia Wira..

Pastu saya ternampak signboard kolej unikop..rasa taman tu macam dekat2 dengan Koelj Unikop, sebab teringat my ex-roomate punya bf belajar kat situ dulu..so kami pun gamble la ikut jalan ke kolej tu..suddenly ternampak signboard "Maizura & Wira"..huh, lega..nasib x sesat..

Rupa-rupanya kami tiba agak awal (12.30), compare to ofismate cikSuami yang lain..bagi cikNia makan dalam kereta dulu, pastu baru masuk dewan..saya tanya cikSuami, pengantin ni belajar mana dulu..cikSuami kata UM..ehm, dalam hati terdetik gak, agaknya dia member Nisa..tak lama lepas tu, jumpa plak cikNisa..keciknya dunia..

Apa-apa pun makanan kenduri nya sedap sebab ada ais-krim..hehehe..& the pelamin sangat la lawa...Tahniah Maizura & Wira..




Gambar dari kamera cikNisa

2 comments:

asha_nisa berkata...

hahaha..mmg kecik dunia ni...aku mmg x igt langsung mai keje kat KKM...time nampak mat kat kenduri tu..aku excited sgt...al maklum dtg sorang2...then x nmpk member um pun...then ada ko n family seronok lak aku...hahaha..tp x smpt nak ddk lama sbb nak kena g senawang lak...

mulan@santai berkata...

Salam..hye..thanks coz datang kenduri aritu...ur daughter betul2 iras muka ur husband..and tak sangka plak u baik dengan nisa..best frind jgk tu..kat um :-)

Followers


up