:: Mekah ::

Isnin lepas, Mama saya dapat panggilan daripada Tabung Haji mengatakan dia terpilih untuk ke Mekah tahun ni..suka sangat dia sampai menangis..started from that day, dia pun sibuk la siap kan barang-barang sebab Tabung Haji suruh ready je dulu, tarikh penerbangan depa x kasik lagi..hari-hari ada je orang tepon & datang wish tahniah & bagi tips-tips ketika di sana nanti..

& semalam, dah dapat tarikh

Berlepas pergi
31 oct 2009
7.15 mlm

Berangkat blk
25 dis 2009
4.05 ptg

Yen tanya saya, x sedih ke ?sedih dalam hati..belum tunjuk kat luar lagi..akan tiba jugak waktunya..

0 comments:

Followers


up