:: 1st @ work part II::

Pasal anak-anak dan suami..tengahari balik beli makanan untuk tersayang yang kecil & besar..BF Hani & mandikan Hani (cikSuami memang takut mandikan bb, dulu ada sekali dia mandikan Nia sebab terpaksa..caranya sebekas air sabun & sebaldi air bersih..celup Nia sekali dalam air sabun , pastu celup kat dalam baldi yang air bersih 3 kali..pastu dah siap!) pujian harus diberikan kat Hani sebab menjadi anak yang paling baik semalam...Mama g keje, Hani tdo sampai la tengahari waktu mama balik baru jaga balik..pastu before Mama g keje balik dah tidur balik sampai la petang Mama balik keje..


Waktu pagi.


amik mood nak tdo kat atas peha Babah @ lunch hour

Bila sampai je rumah, tengok Nia.. mak ai seksi nya..baju nampak pusat, skirt pun macam underware..ciKSuami pakaikan baju Hani kat Nia..adoi la sayang ku..buruk benar rupa anak pakai gitu..pastu cikSuami report, Nia rajin bila duduk dengan Babah..rajin baca..Nia pun tunjuk la few words yang dia belajar..so cute bila dia cakap..

Babah : "kakak, ni apa kak?cuba kakak cakap Mama nak dengar"
Nia : "e-e-pen " = elephant
Babah : "ni?cakap..rabbit"
Nia :"e-bit"
Babah :"Dengar nya Mama..ni paling best..ni apa kak?"
Sambil menjerit Nia: "taw" = cow

sangat la tomei bunyinya..pagi ni suh Nia cakap dulu before g work..


Nia with Hani's cloth

2 comments:

aniz berkata...

zie..xpe ke baby hani tdo macam tu?xpenah aku tgk baby tdo macam tuh..teknik ke tuh?

Norfazidah Binti Saari berkata...

anak-anak aku semua tidur meniarap masa baby..bagus untuk tulang belakang & elakkan kembung perut...

Followers


up