:: " Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B ::

Nia Durrany Binti Noor Muhammad
1 Tahun 5 Bulan

satu lagi percubaan dari saya..hehehe

...SYARAT2 SAH PENYERTAAN...
• Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
• Masukkan kami lam BLOGLIST kowang


• Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni
• Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
• Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...
• Jangan luper letak name & umur so comey yer
• Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
• Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!!
• Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
• PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK
• Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
• Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang
• Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
• Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
• Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh :
CUDA
http://tokeybaju.blogspot.com


&
hadiah misteri dari Abu Dhabi

unta kah??

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

mengapa tidak:)

Followers


up