:: Pahang ::

cikSuami ada kursus kat Pahang, so teringin sangat nak bawa la isteri & anak-anak tersayang bercuti-cuti Malaysia...tapi masa tu musim tengkujuh plak..kesudahnya duduk saje kat hotel..2 malam pertama kami stay kat MS Garden..aktivitinya saya & anak-anak, turun bawah makan , pastu jalan-jalan 'tengok' pool..ye tengok je ek!..pastu mandi kat tub dengan Nia..tu je..oh ye, kat sini Nia telah men'stamp'kan tangan nya kat iron yang tengah panas masa MamaBabah sibuk siap-siap nak g dinner dengan bos..muka selamba je cakap "ma, anas ma.."= Mama, panas mama..kelam - kabut saya g amik ubat gigi tepek kat tangan dia sambil membebel kat dia..dia wat dek je..sakit belum sampai la tu..bila ubat gigi dah kering, baru nangis kesakitan..budak baik memang begitu..

last day tu, cikSuami bawa g tdo kat Hyatt @ Teluk Cempedak..hujan jugak sepanjang kat situ...tapi sebab tak tahu la bila lagi akan sampai lagi, time renyai-renyai bawa Nia mandi pool & g pantai jap..pastu sambung plak mandi tub dalam bilik..sehari lepas kami balik, Kuantan diletakkan dalam keadaan berjaga-jaga sebab air kat Sungai Pahang dah melebihi tahap bahaya..huh, nasib dah sampai Bangi

@ MS Garden ..tengah tunggu bilik dikemas

Tepung Gomak
tangan yang dicop kat iron

mandi manda disini la..

teruja nya tengok swimming pool..tapi setakat tengok je la

saya sayang adik saya!

@ Hyatt Teluk Cempedak

kakak baik, adik suka..

caught in the act

otw back to bangi

0 comments:

Followers


up