:: @ Melaka ::

disebab kan virus "M" telah menular dalam diri, jadi bersawang la blog ni..nak menaip rasa malas je..ni nak cerita pasal vacation @ Melaka..actually cik Suami ada meeting yang dibuat hujung minggu kat A Famosa Melaka..seminggu sebelum pergi tu, cadang-cadang nya sampai nanti nak la g water world..tu baru cadangan..

Kami sampai sana pun dah maghrib + hujan...malam tu plak, meeting dah start..so saya & anak-anak dok je la kat kondo tu..kalau kena bagi rating , saya bagi 2/5 ..x bersih & kalau nak tepon kena pakai hp sendiri sebab phone line kondo tu ade problem..tepon ni penting ek untuk saya nak order makanan..

Esoknya, cikSuami bermeeting lagi & malam tu kami ada dinner kat Apache Cafe @ cowboy town....cafe ke ntah, rupa macam belakang umah je..x menarik langsung.. sebelum tu cikSuami dah cakap yang akan ada karaoke, sape yang bawak partner kena nyanyi duet..huh..poyo je, bukan semua nyanyi pun..tapi kitaorg nyanyi..lantak la sampai ke laut ke, ke mana ke..Cinta Kristal versi duet..x sedap langsung..hahaha..belasah je la..kami siap bawa penyanyi latar sekali, cik Nia Durrany..

& vacation tu berakhir disitu & akhirnya x pergi pun ke water world..BOSAN!

nampak tu back-up dancer

0 comments:

Followers


up