:: nangis contest ::

Nama : Hani Durrany Binti Noor Muhammad
Umur : 3 bulan (25/09/09)

ni 1st contest yang saya join untuk tahun ni..nampak je ada entry ni kat blog sitisifir10 , terus teringat gambar ni..daripada simpan je, baik cuba nasib kan?kenapa cik Hani nangis masa ni?sebab sebenarnya dia tengah sedap tidur, sekali kakaknya kacau..so dia pun nangis baik punya...kawan-kawan yang lain sape yang ada gambo anak-anak yang nangis, meh la join contest ni..ni cara-cara dan syarat -syarat nak join


Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3) http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...

Inilah saje penyertaan saya untuk contest ini..hehehe

1 comments:

YANNA berkata...

sedihnyer.. gudluck yer

Followers


up