:: Bugs Lock ::


Memandangkan sekarang musim hujan..kain yang dibasuh, jarang benar dapat kering semua..malam-malam pulak, dah pasang ubat nyamuk pun, nyamuk masih banyak lagi..untuk saya yang ada baby, bila ada nyamuk memang payah skit la..tidur sikecil tu pun tak berapa lena..tu belum masuk kes semut sebab siKakak makan bersepah-sepah...

Jadi untuk menyelesaikan masalah nyamuk yang semakin meliar..saya menggunakan BUGS LOCK untuk cikHani..tetiba rasa macam unofficial duta Bugs Lock plak..saya beli di Kedai Susuibu @ Bangi dengan harga rm12.90..senang je pakai Bugs Lock ni..pakaikan macam gelang tangan @ kaki..Bugs Lock ada button untuk adjust nak bagi longgar @ ketat..bau Bugs Lock ni macam bau serai skit..and the best part is reuseable...kalau nak guna yang baru hari-hari, mak ai..kopak la kan!..so lepas guna, boleh simpan balik dalam packnya semula dan seal kan..

Untuk ibu-ibu, bapa-bapa siapa yan ada baby, mungkin ini berguna untuk anda..


all images from google..credit to them

4 comments:

Sitisifir10 berkata...

Mmm.....risau nak guna ni takut diorang nk pakai bwak gi sekolah..ahahaha

Aidi-Safuan berkata...

fungsi bende nih actually camne? dier hindarkan nyamok dengan bau serai tuh ke?

Norfazidah Binti Saari berkata...

sitisifir10: agak menarik juga la kan colournya..
Aidi-Safuan :fungsinya macam ubat nyamuk..amat sesuai la untuk baby, sebab depa bukan pandai nak pukul nyamuk pun kan?tp kalau orang dewasa nk guna pun, blh gak..cuma takut x muat je..

+akufobia+ berkata...

nak angkut kat mana ni?harga?

Followers


up