:: ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse::


NI satu lagi contest yang saya join...

  1. Jadi follower blog InfantiaHouse ... --DONE
  2. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda... DONE
  3. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..
    http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.html
    terus ke blog InfantiaHouse... DONE
  4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun. DONE
  5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal.
    ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
    DONE
  6. Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda. DONE
  7. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti) DONE
  8. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni... DONE
  9. Disebabkan beberapa permintaan dan ramai yg baru tahu contest ni..pihak syarikat telah bersetuju untuk melanjutkan lagi contest ni sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm~~ cepat2 jgn lambat yer....
Hadiah untuk contest ni..

dan gambar yang dipertaruhkan ialah gambar anak saya sendiri..
.
.
.
.
.
.
.
.


Nama : Nia Durrany Binti Noor Muhammad
Umur : 1 Tahun 11 Bulan
Tarikh Lahir : 06.06.2008
Warna Kesukaan : Pink

5 comments:

Style berkata...

comel nyer baby tuh, hehe~

SwEetForEst berkata...

good luck..comel bby..

^__^

Loyar Lawa berkata...

hahhah comel dy tido tertonggek..moga berjaya

nas berkata...

comey baby puan...ermmm...mcm nk masok tapi takde anak lagi...kawen pon belom..ehehe

Aidi-Safuan berkata...

erk, tuh montot dia terangkat ke tuh? hehe

Followers


up