:: CUTE PINK BABIES CONTEST ::

CUTE PINK BABIES CONTEST

jom join ramai-ramai..

TERMA & SYARAT -SYARAT PENYERTAAN nyer..
1~ Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower ibuQisQas secara
langsung & tak langsung

2~ Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER ibuQisQas di Blog ini..--
DONE

3~ Linkkan -asyna8286.blogspot.com di blog anda --DONE

4~ Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut
mestilah di link kepada entry contest ini --
DONE

5~ Sila buat special entry untuk contest ini dan upload 1 keping gambar anak
anda dengan pakaian atau hiasan atau permainan MERAH JAMBU( PINK )
yang comel lote, kiut miut,tak kisah lah macam maner gaya pun..nampak cute
pada anda...
(sempena Tema Birthday anak ibuQisQas berwarna Pink) (Dan
juga nyatakan pesanan anda kepada anak anda)*penting* --
DONE

6~Sertakan Nama peserta, umur dan tarikh lahir, --DONE

7- Had umur baby : newborn - 5 tahun terbuka kepada anak lelaki atau pun
perempuan yer..bebas..

8~ Sila tinggalkan link / url blog anda di comment ibuQisQas ini bagi
memudahkan ibuQisQas melihat penyertaan anda.
--DONE

9~Keputusan nyer ditentukan Puteri Birthday sendiri(dengan cabutan nama
finalis terakhir yang ibu pilih)

10~ ibuQisQas dengan rela hatinya menyediakan hadiah untuk 3 pemenang utama + 5 pemenang sagu hati


Nama : Nia Durrany Binti Noor Muhammad
Umur : 1 Tahun 11 Bulan
Tarikh Lahir : 06.06.08
Ucapan : Semoga Nia menjadi anak yang sihat, bijak, solehah dan berguna..mamaBabah & Hani sayangggggggg Nia

gud luck untuk saya..hehehe

1 comments:

QisQas berkata...

SALAM TERJAH..kiut senyum..sonok yer main..tak ajak qasrina pun..hehe

thanks sudi join..gud luck dear..
diterima

Followers


up