:: Warehouse sale: PONEY ::

ni entry dah basi..minggu yang cikSuami pergi induksi tu, saya telah berjoli dengan jayanya di IOI puchong ..sebab ada warehouse sale..jarang sangat shopping dengan lahapnya..selalunya saya ni dah 3-4 jam jalan, last sekali balik tangan kosong..tapi kali ni tidak ok!..may be sebab bulan ni ada rezeki lebih, dan kebetulan ada sale plak..so boronglah baju raya Durrany..1st time pergi hari sabtu..yes, tu 1st time pergi..ada yang kali -2 ok!..abih rm102..keesokan hari nya , pergi Jakel @ Shah Alam pulak..ni pun 2nd time datang..2nd time datang tak de la borong apa-apa pun..sekadar membawa Mama jalan -jalan di Wisma Jakel..balik tu kami singgah ke Stadium Malawati @ Shah Alam..oh, ni pun kali-2 saya datang sini dalam minggu yang sama..ada apa disini?warehouse sale Metrojaya..since dah 2 kali datang, so saya dok je la dalam kereta jaga Durrany..my sister and mom sahaja yang shopping..dan hasilnya..tadaaaa..baju untuk Durrany dari mak long & Onni..


2 helai untuk Hani , sehelai untuk Nia..


Kali kedua kami ke IOI ialah last day of the sale..hahaha..reason bodoh yang telah saya berikan pada cikSuami ialah ada baju yang saya berkenan tapi tak sempat nak rembat..dengan lapang dada nya..ye ke lapang dada?.cikSuami telah meluluskan permohonan shopping saya..kali ni duit dia plak ek..nilai pun sama rm102..dan inilah hasil tangkapan sebanyak 2 kali lawatan ke IOI


kebanyakkannya sama sebab saya ada 2 little girl

my current status: saya tengah memaham kan SDD yang diberi oleh SA..juling biji mata nak memahamkan..apa relevan nya dia bagi SDD?

5 comments:

Salbiah bt Karim berkata...

zie, nanti kalo ade warehouse sale lg, bg tau eh. giler shopping, sikit2 lama2 x muat rak baju, kena beli rak baju lain plak, haha.

Aidi-Safuan berkata...

borong baju raya? mak aih?! awal gler. :P

Norfazidah Binti Saari berkata...

sal:warehouse sale yang akan datang ni ialah toy ur us sale..
aidi:beli waktu cam gini jimat kos, tenaga & masa

Wafaa berkata...

sesungguhnya aku sangat bz di bulan 4 & 5. langsung tak sempat nak curi masa cari baju untuk Iman. pakai baju lama je. byk dah senteng. kesiannya anak aku. sob sob.

+akufobia+ berkata...

bulan depan terpaksa ikat perut.haha.

Followers


up