:: padah bila dah terjebak ::



Tak tahu la apa nama permainan ni ..tapi yang pastinya Durrany sudah terjebak dengan benda alah ni..kalau sebelum ni, Nia setakat pandang je..tak pernah minta nak naik , apatah lagi nak main..sebelum ni kalau pergi kedai Manjaku, Nia akan cakap "tu adik punya mainan kan mama?"..hehe..sekarang tidak lagi..ni semua gara-gara masa jalan-jalan @ jusco last weekend..mulanya Nia nampak beberapa orang kids lebih kurang besar dia, dok main happy-happy kat situ..Nia pun mencuba kaedah cuba & berjaya..mungkin that day Allah dah bukak kan pintu hati mama nak bagi Nia main ni..hehehe..1st time dalam idop..seronok gila..tapi yang kecik tu paling seronok..dia yang dok putar stereng dengan bersungguh-sungguh sekali..

Esokkan harinya, mama request nak breakfast kat restoran chaiyok sebab nak makan bubur..lepas breakfast, saja-saja la merayau kat alamanda..berbekalkan pengalaman semalam, bila nampak je mainan ni, Nia terus meluru mendapatkan nya..dapat main kejap, jadi la..nasib baik la Nia bukan jenis budak yang akan berguling-guling kalau tak dapat..tapi dekat public je, kat rumah berguling-guling jugak..sure lepas ni, kalau nampak je mainan ni, Nia akan request nak main..so mamaBabah kena selalu prepare syiling la..ni la akibat nya bila dah terjebak

video

12 comments:

tia berkata...

cuteeee! ;)

BLOG PUTERA YUSOFF berkata...

berkorban syiling untuk anak2.. xpe.. hehe.. selamat tak de yg besar punye... kalau x jai pon nak naik

Nashays berkata...

uhuhuuuu memang bahaye... nasib baik mak nye xnak naik sama :D

diana berkata...

saye lak pakse anak naik benda ni..
tapi dia tak nak
takut kata nye,..
padahal umo dah 3 tahun..
kalau baby lagi lain le..

Fie Lautner berkata...

biar je anak-anak kecik niy bermain. bila lagi dia nak bermain?
kang dah besar, nak bawa kereta betul pula :D

cikmay berkata...

nak main ngn dorang jugak boley???hikhik.

Ayen Giggs berkata...

Klu main skejap je xpe masalahnya x larat nak tunggu klu bila dpt main,xnak balik.

ASaDa RyutaRo berkata...

hahahaha.. baru nak syok.. habes daaaa~

Coyotito Aimd berkata...

comelnye dak 2org ni . tembam lak tu ! haishh , geram ! hehe .

+akufobia+ berkata...

jangan sampai jadi hantu sudah.ngaa.

FareedSairi berkata...

ngahaha...comel2...jgn dia mintak men kat disneyland sudey

azieda razak berkata...

serius comey anak2 akak...

Followers


up