:: pregnant..pregnant lagi ::


no..no..no..saya tak pregnant..tapi saya nak dan sudah bersedia untuk pregnant kali ke-3..cikSuami pun dah ready nak jaga 3 orang anak..ehm, bunyi agak gelojoh..tapi tu la, nak capai target, 4 orang anak sebelum @ pada 30 tahun..pastu stop pregnant sehingga dapat satu tarikh yang akan ditetap kan kelak..ececeh

seronok bila pregnant ni..sebab akan ditatang bagai minyak yang penuh..hehehe..tapi paling tak seronok bila dah lepas pregnant, waktu pantang..jalan terkepit-kepit, pantang makan, nak kuar umah pun tak boleh..adeh..

kepada rakan -rakan ku :

Nana dan siti :
semoga selamat melahirkan anak kedua kalian..best of luck!


Effa :
akhirnya..setelah sekian lama...jaga diri and kandungan baik-baik...long way to go..


si A:
jadikan pengalaman lepas sebagai pengajaran ok..please take care of yourself and
baby
dalam perut tu..


Si B :
walaupun ko kata tak approve lagi..aku tahu sebenarnya +ve..jaga diri
baik-baik..kalau
boleh, suh baby keluar pada waktu yang sesuai ok!


Makngah Nana : good luck!


7 comments:

iQaChumel berkata...

eeii...bestnye.iQa hari2 tgk org besalin kat labor room.takot..tapi once bby tu da kua kepala...ishk.. damn nice la..nak nges pun ada...huhu

Cik Jari berkata...

ngee....moga dapat baby yg comel n solehah...:)

LiFe KaMi berkata...

semoga kita dapat baby yg sihat dan cute.. kami pun da 5 bulan..

iza berkata...

Salam...

Berani kan org yg ramai anak ni...
Pengalaman pertama membuat aku fobia utk mendangung lg.....
Setakat ni, biar la sorang dulu...

YatieOwners berkata...

semoga baby semua sihat walafiat..(nak ade baby, tp nak simpan budjet utk baby dulu) ^_^ insyaAllah, blog kak imun will be my silent readers bout pregant..yehu!

Oo╬«ey™ berkata...

hehe..tuan empunya badan sudh bg greenlite..ape lagi..semoga dpt baby cute cam sya..hehe just kidding kak.

tim berkata...

semoga dapat baby cute ye..

Followers


up