:: Exam, Rumah, Taska , Durrany ::

Salam..

Mana nak mula?..ehm..this week start exam, cuma 3 paper untuk sem ni..tu pun semput-semput nak mengharunginya..ada 1 proposal & 1 jurnal yang duduk mengeraskan diri nya didalam laptop ni..mengharapkan tuan nya meng'edit'..hadoi..belum start study, tapi dah start niat nak study..dah dapat pahala tak agak-agaknya untuk itu?

Rumah?enSuami dapat kuarters di presint tuttt..untuk langkah keselamatan, terpaksa di tutt kan..dah pergi tengok, Durrany pun dah sampai..Nia tersangat lah suka sebab playground hanya beberapa meter dari rumah..Hani pun suka, bila kakak suka..biasala, kakak ku idolaku..mama tak de rasa apa, sebab kepala dok pkir study, nak rasa suka pun idak, nak rasa tak suka pun idak..ala, bukan rumah sendiri..rumah kerajaan ..but, rumahku, syurgaku..InsyaAllah....cadang-cadangnya nak masuk hujung bulan ni..tapi satu apa pun tak pack lagi..cuma plan je sekarang...bila nak amik kunci, nak drill mendrill, cuci mencuci..sure penat tahap gaban..

Since rumah pun dah jauh dari umah onni, so MamaBabah bercadang untuk menghantar Durrany ke Taska..ni satu lagi hal besau ni..kalau ikut ensuami, stay je degan onni, means , kami akan menghantar mereka setiap pagi ke rumah onni..jauh la..anak pun nak masuk 3 orang, sian kat Onni..jadi saya tengah mempertimbangkan untuk mengambil maid yang akan diletak tempat kan dirumah onni @ hantar Nia kesekolah @ Nia & Hani ke sekolah..

Updates on Durrany plak..kakak Nia macam biasa la..orang yang bertanggungjawab menceriakan rumah tangga kami bersama-sama Hani..Hani plak , dah macam-macam perangai, hasil tunjuk ajar kakak tercinta..terima kasih kakak..2-2 sangat membahagiakan...little Durrany inside womb ni pun membesar dengan baik...Alhamdulillah..awak sangat suka ek bila kakak sayang awak..

itu sajalah cerita saya kali ini..berjumpa dientry akan datang..

Followers


up