:: kisah ketubanku yang bocor ::

rabu lepas on the way balik dari lunch, masa tengah jalan terkedek-kedek dengan Maria, terasa macam basah je kat bahagian tutt..risau jugak..naik je idec, terus pergi check kat toilet..instinct rasa macam air ketuban..cuak dah masa ni..cepat-cepat telefon cikSuami..cikSuami datang UPM, kitaorang balik umah dulu amik buku rekod kesihatan then gerak g Annur..

ingatkan bila cakap emergency, boleh la dapat cepat..3 jam jugak la menunggu...check punya check...doktor kata may be air ketuban.. masa tu dah stop leaking ..kuantiti air ketuban pun less than minimum (min=10)...and as the result..MC 1 week..yahoo!!

so apa saya buat waktu cuti ni..rehat-rehat kan diri dirumah..bersama-sama anak-anak..2 hari je pun jaga depa...lebihnya antar rumah onni depa...cikSuami memang suruh berehat mental dan fizikal..rehat sampai bosan ok!

hari ni saya sudah kembali bekerja..pesan cikSuami, monitor kot-kot ada leakage lagi..mana tau boleh MC sebulan..cit!

rindu sama 2 orang budak kecik ni

2 comments:

Yuni Aisyah berkata...

syok tu cuti..hehe..kalo air ketuban tumpah maknanya ape ye.??hehe

Norfazidah Binti Saari berkata...

tu la Yuni, mmg syok cuti...ketuban tak tumpah, tapi bocor skit je..kena byk rest je..

Followers


up