:: Cuti-cuti Malaysia : Edisi utara Part 1::

Rentetan daripada majlis Yana dan Shimin..balik kenduri tu kami bermalam di Penang,2 malam..since waktu CNY celebration, kedai pun banyak tutup..pulak tu susu Durrany abih, punya la payah nak cari susu depa..cikSuami and Nia je yang pergi pusing kat town cari susu..saya and Hani dok hotel...mak buyung tak larat nak lama-lama..perjalanan jauh tu pun dah nak patah pinggang rasanya..memang agak susah la misi mencari susu Durrany sampai cikNia naik boring..dia boleh suruh babah dia anta dia balik hotel, biar babah pergi cari sorang-sorang


My two angels , seronok betul dapat pergi jalan - jalan

Next day nya still kat Penang..hajat hati nak naik Bukit Bendera..alih-alih sampai sana tutup plak..terus lost, tak tahu nak kemana..kesudahnya balik je hotel, tidur..tapi dah janji dengan Durrany, petang nya nak mandi pantai kat Batu Feringgi..sebelum tu kami tapau lunch dari Line Clear..mak ai, ramai betul orang beratur..cikSuami beriya promote makan kat sini sedap...jangan
la suruh saya review, sebab tekak saya bukan tekak yang minat sangat makanan spicy ni..kalau
tanya saya, saya akan jawab..lagi sedap makan kat Hakim sek 7 shah alam..sori ek, Line Clear

Petang tu seperti yang dijanji kan, kami bawa Durrany mandi kat Batu Feringgi..kejap je pun..ni pengalaman pertama cikHani jejak pasir pantai..ingatkan takut-takut, rupa-rupanya kemain galak lagi..menonong je nak berjalan ke tengah laut...cikNia plak takut-takut..asyik nak berpegang je..cukup masa, bila ajak balik,cikNia laju je la bertindak mengikut arahan...cikHani plak boleh melalak sampai kat hotel..adeh, kronik la budak kecik ni, suka benar main air..last sekali, sampai je hotel, sambung mandi dalam bath tub..

Posing sat..

Maintain cute ek CikNia

Huh, mama cuak tengok babah hayun Hani..tapi Hani suka je

Suka sampai tak nak balik..sanggup patah balik ke laut


ok sampai sini je dulu ek, nanti update yang part 2 plak..chow cin cow

1 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

jemput join my contest

http://www.elissmie.com/2011/02/contest-pencarian-si-cilik-bergaya.html

Followers


up