:: Labour Day ::

Tiap kali labour day, saya mesti ingat conversation masa start bercinta dengan cikSuami..masa tu kira nak berkenalan dengan lebih lanjut la..saya tanya birthday dia bila..cikSuami jawab sama dengan hari guru..masa tu dalam hati dah merungut dah..mamat ni ingat aku pernah ingat ke hari guru brape hb?adeh la..dia tanya lagi, tau ke?disebab kan nak tunjuk pandai, dengan confident nya saya jawab "tau, 1 mei.."huhu..nasib baik masa tu baru nak start bercinta, cikSuami pun tak tunjuk kan belang dia lagi..kalau sekarang la, tersilap skit je, mau kena gelak 2-3 hari...tapi that time, cikSuami buat muka cool je...dia kata "1 mei tu hari pekerja la..16 mei hari guru"..oh yeke?hehehe..by the way, selamat hari pekerja untuk semua yang bergelar pekerja!

0 comments:

Followers


up