:: too beautiful, not to share ::

dapat dari email...
Hubei , China 

 Santorini , Greece 

Greece

 Benteng Chittorgarh , India 

 Marble Caves , Chile 


 Alesund , Norway 

 Skaftafeli , Iceland (under side of a glacier) 


 Palm Island , Dubai (first ever man-made island) 

Fifa Stadium in Qatar 

 The Pearl Waterfall, Jiuzhaigou Valley , China 


 Mount Roraima , Venezuela 

oracay Island , Philippines 


The Moses Bridge , Netherlands 


Jordan , Petra 





  Plitvice Lakes National Park , Croatia 

Poseidon Undersea Resort, Fiji ($15,000 a week stay) 


Ubud Hanging Gardens , Bali , Indonesia 


Monticello Dam, Napa County , California 


 Gipslend Lake , Australia (chemical reaction called bioluminescence turns the water fluorescent blue) 

Sameba Cathedral , Georgia , Tbilisi 


 Songjiang Hotel , China 


Tianmen Mountain , Chunan Province , China 


Bora Bora, French Polynesia 


                                     Meteora , Greece

:: Exam Result ::

hari ni , sekolah dah start..seperti yang dijangka, Nia dapat result hari ni..so keluar lunch tadi, aku call la dia nak tau result..

Mama : kakak, hari ni kat sekolah buat apa?
Nia : belajar la mama..
Mama : eh, result exam dah dapat?
Nia : dah..mama, sayang dapat no 8..
Mama :ha?no 8 ?apsal banyak sangat kakak?sapa dapat no 1?
Nia : iza
Mama : no 2?
Nia : hanan
Mama : no 3?
Nia : Alia wafa
Mama : napa dapat teruk sangat kakak?no 8 ?
Nia : tak pe ma, Mujahid dapat no 10!
Mama : tak kisah la Mujahid tu, yang penting kakak..napa tak dapat no 1 kak?ish kakak ni..
Nia : ye la  ma, sebab iza dah dapat no1, hanan no 2, alia wafa no 3..tak pe ma, Mujahid dapat no 10..
Mama : grrrrr...ok, malam ni mama nak tengok kertas..
Nia : ok ma, I luv u!

anak oh anak!..

Followers


up