:: Exam Result ::

hari ni , sekolah dah start..seperti yang dijangka, Nia dapat result hari ni..so keluar lunch tadi, aku call la dia nak tau result..

Mama : kakak, hari ni kat sekolah buat apa?
Nia : belajar la mama..
Mama : eh, result exam dah dapat?
Nia : dah..mama, sayang dapat no 8..
Mama :ha?no 8 ?apsal banyak sangat kakak?sapa dapat no 1?
Nia : iza
Mama : no 2?
Nia : hanan
Mama : no 3?
Nia : Alia wafa
Mama : napa dapat teruk sangat kakak?no 8 ?
Nia : tak pe ma, Mujahid dapat no 10!
Mama : tak kisah la Mujahid tu, yang penting kakak..napa tak dapat no 1 kak?ish kakak ni..
Nia : ye la  ma, sebab iza dah dapat no1, hanan no 2, alia wafa no 3..tak pe ma, Mujahid dapat no 10..
Mama : grrrrr...ok, malam ni mama nak tengok kertas..
Nia : ok ma, I luv u!

anak oh anak!..

0 comments:

Followers


up