::Petua kentut wangi ::

macam-macam rasa ada dalam hati ni..macam-macam benda ada dalam otak ni....kalau kita tengok tv, bila rancangan tu tak best, kita ada option untuk tukar ke channel lain.. tapi in reality, bila sudah terjebak dengan 1 drama, walaupun watak kita ialah sekadar extra, macam mana kita nak keluar dari drama tu? kontrak dah sign, kalau nak bla gitu saja boleh..tapi kena tanggung la risiko nya..kalau takut tanggung risiko, terus kan tugas, sehingga abih...aku pun tak tau apa yang aku merepek ni..tapi aku cuma nak sampaikan yang aku dah bosan dengan drama ni..apa yang dipertontonkan untuk aku ni, aku jadikan pengajaran...terima kasih kepada semua krew produksi..kepada watak hero dan heroin, jalan cerita yang direka tak berapa mantap..tapi lakonan korang memang mantap...best of luck! mana tau tahun-tahun depan boleh menang ASK...

Followers


up