:: paris in 1 day - last entry ::

as salam,

ni last entry pasal Paris.. dari eiffel tower kami bergerak untuk ke Musée du Louvre..aku sebenarnya memang dah tak de mood dah nak jalan, kaki sakit sebab pakai kasut..perut lapar minta diisi nasi..memang mood tak baik la..tapi kugagah kan jua, sebab bila lagi kan nak sampai paris lagi..on the way ke musee du louvre ni lalu dekat eye of paris..tapi aku takat tengok je la...tak de hati pun nak naik

 Berlatar belakang kan eye of paris

 Ni bergambar kat jambatan yang dikata kan tertua di Paris..kat putrajaya lagi cantik

sian cikNuha kepenatan

Musée du Louvre ni terletak dalam satu kawasan yang berpagar..satu kawasan yang luas dan sangat cantik..sangat sesuai untuk berdating..even kerusi untuk berdating pun ada di sediakan...


OMG..oh me gemuk...

 belakang tu Musée du Louvre

kitaorang takat tengok dari jauh je..ramai gila kot orang..yang queue untuk masuk pun macam ular kena palu...ada apa kat Musée du Louvre?potret monalisa...orang kata la..nak tahu lebih lanjut, sila google sendiri..dari sini, kami cadang nak jalan lagi.nak gi mana ntah, tak ingat dah aku..tapi yang pasni nya lepas tu kami sesat..waktu plak nak dekat pukul 4 petang, so kami decide amik metro, untuk balik hotel ambil beg..sebab nak kejar train untuk ke London..

sampai sini dulu ye, lepas ni entry Bristol plak..

1 comments:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Followers


up