:: Bristol || part 2 || ::

sambungan entry lepas,

hari kedua kami di Bristol, malam tu kami pergi ke carbot circus ..carbot ni 1 of shopping mall at Bristol..tujuan utama nak beli kasut untuk cikNuha..tapi last skali beli kat primark..kat primark ni memang murah-murah barang dia..tapi sila set dalam kepala otak, darab 5 untuk setiap pound yang dikeluar kan..kalau pakaian plak, untuk yang berbadan kurus kering memang banyak la pilihan..so itu antara sebab aku tak beli apa pun untuk aku..huh!


Bersama kasut baru .tengah tunggu babah fitting seluar


di Bristol ni cikSuami and officemate dia, sewa kereta ..kereta compact , manual..dah booking siap-siap dari Malaysia... so senang la skit la nak gi berjalan-jalan..tekak plak meronta-ronta nak makan nasi..so kami dinner @ restorant Tampopo...kat sini ada hidang nasi goreng..tengok gambar dalam menu macam menarik..tapi indah khabar dari rupa, nasi lembik macam pulut..jamah juga la 2-3 suap..

hari ke -3 tu, petang lepas cikSuami balik dari training, jalan lagi cabot dan kawasan sekitar nya..bosan kan cerita?ok skip cerita hari ke-3...hari ke-4, aku and cikNuha jenjalan sendiri ke area cabot ..cabot lagi?hahhaa..memang entry banyak word cabot.. ingatkan cabot ni jauh dari hotel..rupanya, 10 minit jalan kaki..yang tak tahan tu sejuk ..dah pakai berlapis-lapis pun sejuk juga..ini memaksa aku berjalan dengan laju..ni baru nak start winter, kalau memang tengah-tengah winter tu, tak tau la sejuk camne.....masa ni memang aku masuk le semua kedai , sebab banyak masa kan..kalau malam tu, time limited skit..aku just cuci mata je, walaupun time ni tengah sale..tak de rasa nak beli apa-apa pun..hari tu kami lunch & dinner @KFC...sedap woo ayam original dia..

@ mark & spencer


 lunch @ KFC..halal

Hari ke- 5 kami di Bristol, cikSuami abih training and training nya half day..so bila dia balik je, kami pergi jenjalan @ clifton bridge...tangkap gambar sekeping dua, then gerak pergi cardif..malang nya bila sampai cardiff dah gelap..cantik cardiff ni, banyak bangunan bentuk castle..last day tu, lebih kepada nak menikmati pemandangan Bristol 

@ clifton suspension bridge




otw to cardiff

Keesokan hari nya, pagi-pagi kami dah check out untuk pergi ke London...tiket dah beli siap-siap secara online dari Malaysia..Baju kitaorang ni sama je,pakai baju berlapis-lapis..tapi kat belah dalam tu sebenarnya baju tidur..5 hari di bristol, aku sempat la basuh baju...basuh skit-skit, sidai dalam toilet..

                @ train station @ bristol                                              depan hotel

so itu sahaja la entry pengalaman kami di Bristol..pendapat aku, Bristol ni kira ok la untuk tinggal kat sini, maksud aku untuk sambung belajar...sebab tempat nya tak de la sesak ..tapi apa - apa pun lag best duduk kat Bangi...muahaha, tetiba je..ok sambung next entry..@ London..

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox
and now each time a comment is added I get three emails with the same comment.

Is there any way you can remove people from that service?
Thank you!

My site; acoustic guitar a chord

Alin Marlini berkata...

seronok tgk jalan2 tempat org...

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Followers


up