:: Bristol || part 1 || ::

assalam,

sambungan dari entry lepas..dari paris kami naik train untuk ke london, turun kat king cross station..kali ni pun balik hari dah gelap, memang tak nampak apa la..pastu rushing skit sebab nak kejar train ke Bristol..tiket dah beli secara online dari Malaysia..perjalanan dari London ke Bristol amik masa 2 jam..disebabkan terlalu penat, aku dan cikNuha membuta je sepanjang perjalanan..sampai kat station keretapi Bristol, hari plak hujan renyai...dengan keadaan yang memang dah sejuk + kesejukan dek hujan, kami decided amik cab untuk ke hotel sebab kasut cikNuha hilang sebelah..walhal jarak station ke hotel, hanya 5 minutes (walking distance)..kena la dalam 4 pound.. alahai la anak..kat bristol kami duduk kat hotel ibis...ok la hotel nya..selesa untuk didiami selama 5 hari..kenapa 5 hari?sebab cikSuami sebenarnya ber'training' di Bristol selama 5 hari...

Ni gambar keesokkan hari nya..ada budak jetleg 


 View dari tingkap hotel, bangunan coklat tu station keretapi..dekat kan?

Kat hotel ni tak ada almari bertutup, ada camni je..1tingkat untuk ubat & susu, 1 tingkat untuk makeup mamaBabah & minyak angin, 1 tingkat untuk makanan, 1 tingkat untuk pampers dan 1 tingkat untuk baju budak kecik

Botol susu baru cikNuha, dari Malaysia bawa botol brand Kiko, pastu hilang kat Paris, beli brand Avents masa kat UK..murah je ni, RM25, kalau kat Malaysia mahal lagi..

tak ada apa- apa aktiviti pun selama 5 hari kat sini, banyak masa lepak kat hotel..sebab penat ..hari pertama dan kedua tu memang aku and cikNuha duduk je hotel...makan je apa yang ada..alhamdulillah cikNuha pun memang jenis accept je apa jenis makanan..mama nya yang memilih skit...makan malam cikSuami beli kat kedai pakistan...burger nya besar betul, tak selera langsung nak makan, aku makan fries je..waktu siang aku tengok tv, masa ni, kate middleton masuk hospital sebab morning sickness..so berita pasal progress kesihatan dia, setiap setengah jam akan disiar kan kat tv...tengahari skit, aku turun ke lobby sebab nak pakai wifi free..nak skype dengan cikNia and cikHani..

 enjoy je makan biskut

makan tanpa complaint..janji makan

ready nak keluar, masa ni nk pergi beli kasut..pakai 2-3 lapis baju; baju tidur, t-shirt, winter coat


happy je

ni waktu subuh kat sana..

masa ni lepak kat lobby, nak skype dengan kakak

breakfast biskut dengan mama

kakak-kakak tengah solat dengan onni

ok, nanti sambung cerita di Bristol ye..

13 comments:

ANISRAHIM berkata...

Bestnya kak. Ntah bila ada rezki smpi saya tp insyaALlah ada rezki tu :)

mama danish berkata...

sejak bile mama pkai makeup?

Tanpa Nama berkata...

ramcoreismrab xaikalitag Soonesitton [url=http://uillumaror.com]iziananatt[/url] alientera http://gusannghor.com AppewayWete

Mama Durrany berkata...

sebenarnya nak cakap deodorant mama..

Tanpa Nama berkata...

Hey! I simply would like to give an enormous thumbs up for the great data you’ve got here on this post.

I will probably be coming again to your weblog for extra soon.


Here is my page :: when you say nothing at all music lyrics

Tanpa Nama berkata...

Whats up! I just wish to give an enormous thumbs up for the
good info you have here on this post. I shall
be coming again to your weblog for extra soon.

Also visit my web-site lacoste shoes for women canada

Tanpa Nama berkata...

Hey! I just would like to give an enormous thumbs up for the good information you have got right here on this post.
I can be coming again to your weblog for more
soon.

My site portable shower stall for elderly

Tanpa Nama berkata...

Hiya! I simply wish to give a huge thumbs up for the good information you
will have here on this post. I will be coming again to your weblog for more soon.


My page ... kayak.com phone number

Tanpa Nama berkata...

Whats up! I simply would like to give an enormous thumbs up
for the nice info you will have right here on this post.
I will probably be coming again to your blog for more soon.


Here is my page: ikea kitchens canada 2012

Tanpa Nama berkata...

Whats up! I simply wish to give a huge thumbs up for
the good data you’ve gotten here on this post. I shall be coming again to your weblog for more soon.


my webpage ... best website for downloading music videos

Tanpa Nama berkata...

Hello! I simply wish to give an enormous thumbs up for the great info you’ve here on this post.

I shall be coming again to your blog for more soon.


Look into my web-site :: la fitness uk main office

Tanpa Nama berkata...

Hey! I just would like to give a huge thumbs up for the great data you have got right here
on this post. I shall be coming again to your weblog for extra
soon.

Also visit my blog post; laptops with web camera built in under 500

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Followers


up